It´s all about me – and my family

Påskledigt

Hej fina!

Så blev det påskledigt!

lämnade dessa fina påskkärringar imorse!

Jag tog helg strax efter lunch i torsdags och inledde den med att åka till veterinären med Otto för att få vaccinspruta och sedan handla prylar att lägga i påskäggen till tjejerna. I år fick det bli gult tema ? glittrigt skärp, mössa, nagellack, nagelklistermärken, tröja, hårsnoddar och lite godis!

Vi hade i stort sett noll planer för den här påsken, mer än att fixa ute i trädgården. Och så kom pappa/morfar på besök! Vilken lycka! Som vi har längtat! Vi har spenderat massor av tid utomhus, även om det inte har varit speciellt varmt.. Men studsmattan har åkt fram, vi har snickrat ihop ett nytt bord, krattat, klippt äppelträd, skurat altanen och självklart fikat massor.

Elsa är väldigt tagen av pollen stackaren, så vi får se hur den här natten går. Hon var så täppt och svullen när jag nattade ikväll.

Jag hade nog behövt lägga undan lite fix, och vilat mera. Det känns som att kroppen behöver det.. Jag är trött! Morgondagen ska därför innehålla mer yoga och vila tänker jag – ledig måndag ändå ??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats