It´s all about me – and my family

10 December 2021

Jag tänkte kasta in mig själv i bloggandet igen – jag älskar ju att skriva <3 Det kommer som vanligt att handla om min vardag – its all about me – and my family!  Min vardag som projektchef med att driva fram en helt ny stadsdel, min ledarutbildning, hundträning, inredning, familjeliv, träning och hälsa.. LIVET!

December igen , och jag har gett mig själv en decemberutmaning som gör mig gott! Yoga minst 15min varje dag , meditera 3 ggr/ veckan , äta mera grönsaker och välja varannan vatten istället för kaffe! Än så länge går det hyffsatt.. Det är meditationen som är svårast att få till. Märkligt ändå eftersom jag mår så bra av den när den väl blir gjord. Har ni några utmaningar just nu?

Kollage från ett axplock av mina sparade bilder i Pinterest – kan fastna hur länge som helst på den sidan och inspireras av vackra bilder.

Just nu är det såklart en hel del jultema på bilderna – dovt, mjukt och massor av ljus! Suktar efter ännu en tatuering, kanske som en julklapp till mig själv? Havet och yogan är i ständigt fokus! Och kök!! Drömmer om ett nytt 😀

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats