It´s all about me – and my family

Drömmar!

Phu, sämre status på mig idag. Jag som var riktigt pigg igår! Vaknade med huvudvärk idag och den har hållit i sig hela dagen.. och värk i benen. Att inte ha någon smak- eller luktsinne är himla märkligt också. Så idag blev det inte många knop. Gick ut en stund på förmiddagen när solen sken, tog med mig kameran och försökte knäppa lite bilder, men blev mest stående med solen i ögonen och försökte hitta lugnet. Barnen var också ute en sväng sedan och åkte lite pulka, annars har dom verkligen lekt så fint med varann inne hela dagen. Mitt dåliga samvete börjar tära mig ordentlig nu. Veckan har innehållit varken ork eller tid riktigt (har ju suttit i möten hela dagarna..) för att hitta på något direkt. Jag hoppas på att må lite bättre imorgon – då får jag försöka baka något enkelt med dom kanske, spela lite spel och gå utomhus en stund iaf!

Surfade runt på Pinterest förut och satte ihop det här kollaget! Drömbilder ? Det är verkligen hus på Gotland, havet och hund som snurrar i mitt huvud just nu! Jag läser om aktivitetstavlor, mindfulness, att ta tag i sina drömmar och styra sina tankar mot tacksamhet – och varje gång landar jag på samma ställe i mina tankar – bilderna i huvudet är så tydliga att dom lik gärna kunde vara sanna!
Jag sitter på en veranda, med utsikt över fält och hav, jag har ett ljust hus bakom mig där solen värmer husväggen, en kaffe, jag har en vit lång linneskjorta på mig med bikini undertill, barnen springer runt i sommarklänningar och leker, blommorna är stora och luktar ljuvligt, vi hör havets och trädens bris, jag lutar mig mot en trygg famn hos min man och en liten hundtuss sover på mina fötter.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats