It´s all about me – and my family

Kungsberget

I söndags ringde jag Kungsberget och som vi hade flyt att dom hade en lägenhet ledig som vi bokade måndag-onsdag! Vi behövde verkligen komma iväg för miljöombyte nu när jul och nyår inte alls har blivit som vi önskat. Jag har inte träffat en enda släkting. Så sorgligt, men jag vet, nödvändigt. Och vad kunde vara bättre i dessa tider än att åka iväg där vi spenderade tiden utomhus. Vi ägnade söndagen åt att laga mat och handla för att ta med oss.. Otroligt smidigt när man bor precis vid backen att äta all mat ”hemma”. Vi fick 3 härliga dagar i backen och vi åkte ända tills liften stängde klockan 18 igår ?

Elsa har i år fått gå över till Theas gamla skidor och till Thea har vi införskaffat en ny uppsättning. Men det märktes inte av på någon av dom.. Dom åkte som aldrig förr! Elsa körde knappliften själv och alla familjebackar på egen hand ??

Idag har jag jobbat! Och likaså imorgon, men då tänkte jag jobba hemifrån. Vi har faktiskt fått lite snö här igen så jag hoppas vi kan njuta lite av den mellan Teamsmöten och mejl.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats