It´s all about me – and my family

SKÅNE!

Så var det äntligen dags i helgen att åka hem till Skåne för att träffa familjen och gå på systerdotterns dop! Vi åkte ned redan i torsdag för att hinna njuta lite av trippen. Trots lång resväg gick det över förväntan måste jag säga. Vi hade med oss frukost så gjorde ett picknickstopp för den och sedan ett i Kalmar för mat, glass och lite lek. Vi valde att boka eget boende nu när läget är som det är , så vi huserade faktiskt i Åhus och fick ett hus precis vid havet. Så även om vi kom fram sent gick vi till stranden och barnen kvällsbadade , så mysigt!

På fredagen blev det mera strandhäng och bad för vädret var ju verkligen ljuvligt. Och på kvällen åt vi middag hemma hos syrran. Tänk äntligen har tjejerna fått träffa sin lilla kusin och jag spricker såklart av stolthet över att vara moster.

Även igår hann vi med att bada i havet innan vi lunchade med mamma <3 och sen var det ju dags för dop! Så fint i deras trädgård hade dom ordnat. Grät såklart en skvätt.

 

Vi valde ju att köra hem på kvällen efter dopet igår för att få en hel dag hemma nu innan vardagen drar igång. Vi var visserligen inte hemma förrän 01:30 , men resan gick ändå bra. Elsa som hela vägen från att vi hade stannat och ätit middag strax efter 21 och Thea sov iaf från och till. Så nu är vi hemma igen! Och idag blir det bara en soft dag hemma. Barnen badar i poolen, vi tvättar och städar, fixar och njuter av sol och värme. Känns lite vemodigt att tjejerna ska igång igen i det här ekorrhjulet, men samtidigt saknar dom sina vänner så det blir roligt för dom. Och på torsdag väntar ju 1:a klass för Thea , hur galet är inte det .. ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats