It´s all about me – and my family

Hemma igen!

Så var vi hemma igen! Alldeles för snabbt egentligen.. Ångrar att vi åkte hem så tidigt, vi kunde gott ha stannat några dagar till. Speciellt eftersom planerna för veckoslutet ändrades.. Jag vet inte om det var olustighetskänslan över att inte kunna besöka mina äldre släktingar när jag ändå var på hemmaplan, eller försöken till någorlunda isolering och aktsamhet som gjorde att jag beslutade för hemfärd. Ångrar mig gör jag iaf!

Men nu får vi göra det bästa av situationen av att vara hemma igen.

 

Igår åkte vi förresten på våffelcafé

 

 

Och sen gick vi till skogen för att plocka blåbär så vi kunde baka ännu en blåbärspaj innan pappa/morfar skulle komma hem från jobbet!

 

 

 

Och alltid kramkalas innan vi ska åka hem -och lika tufft är det varje gång! Sorg i hjärtat över att bo så långt ifrån varandra..

 

 

Väl hemma möttes vi iaf av en trädgård som frodades både vad det gällde blommor och bär. Hela hallonbusken var fylld av söta stora röda hallon. Thea plockade en skål full , sedan duschade tjejerna och bäddade ner sig i soffan till dagens avsnitt av sommarlov och åt hallon medans jag bäddade rent och packade upp. Nu är dom i säng och även jag har fått en dusch, vi har gjort te och själva slagit oss ned i soffan för er serie.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats