It´s all about me – and my family

Lördag

Lördag! förmiddagen bjöd på regn, så vi beslutade oss faktiskt att åka och göra lite ärenden. Ikea, stadium och Ica.  Ärenden som vi skulle avhandla lite snabbt, men som kändes att det tog hela dagen… På Ikea blev det lite nya glas, ritpapper, murgrönor och servetter. Jag lämnade sedan tillbaka lite kläder på HM och kikade sedan in på Stadium. Mina löparskor hänger verkligen på sista versen (är ändå 3 år gamla och borde ha köpt nya för typ 2 år sedan.. haha)  Jag har verkligen gillat mina från ON och nu fanns dessa på rean. Ordinariepris 1900:- , jag betalde 640:- Vilket kap! Det är ju egentligen endast då man gör fynd – när man köper något man ändå hade tänkt köpa till fullpris är nedsatt!

 

 

 

Och TBE-ambulansen stod parkerade utanför IKEA så vi passade på att ta vår 3:e dos.

 

 

 

 

Hemma igen blev det både bak av chokladbollar och bullar! När barnen nattats tog jag en kvällspromenad för att inviga dom nya skorna och lyssnade på Greta Thunbergs sommarprat i P1 ♥

 

 

Och vi har även i år lite invasion av tvestjärtar – sååå äckligt! Jag hittade tips om papp eller toarullar i rabatten , så se så fint Thea pyntat dom nya tvestjärtsboen. Hoppas verkligen dom kommer låte bli mina dahlior nu!

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats