It´s all about me – and my family

MÅNDAGSKÄNSLOR

Länge sedan nu jag skrev en MÅNDAGSKÄNSLOR, men idag tyckte jag det var dags igen!

 

 

VECKAN SOM KOMMER

Måndag idag som sagt och jag börjar känna av både hos mig själv men också på barnen att det är så välbehövligt med lite ledighet snart. Jag har en intensiv vecka framför mig på jobbet och jag kommer behöva ta en dag i taget, kanske möte för möte i vissa fall för att inte skapa en enda röra av alltihop. Så ihop med det behöver jag kompensera mina andra timmar på dygnet med vila och lugn. Ska verkligen försöka ägna kvällarna åt yoga och läsning när Emil är borta på badmington. Det brukar vara det bästa sättet för min balans. Sedan har jag en lunch inplanerad med en vän , ska försöka löpträna (också bra för överkokt hjärna 😉 ) Och nu verkar det som att flyget hem för svärföräldrarna äntligen ska bli av. Så med lite tur landar dom hos oss på torsdagkväll! Helgen är ännu oplanerad.. Om regnet håller sig borta hade jag tänkt att vi skulle åka på självplock av jordgubbar och kanske någon mysig trädgårdshandel. Sedan fyller jag visst år på söndag! Hade varit härligt att fira den nära vatten. Men det får vädret styra. Dessutom har vi ju en vecka till efter detta som ska betas av innan semestern.

 

JAG

Ett stresspåslag deluxe som är arbetsrelaterat – kan inte gå in på några detaljer. Men i övrigt finns grundlyckan ändå där. Yogaretreatet i förra veckan var verkligen bra för mig – funkar inte jag , så funkar ingenting runt om mig heller. Och efter mitt senaste samtal med min livscoach har ändå tomhetskänslan varit lite befriande. Det ar tufft att släppa garden, att släppa in någon annan i dom känslorna , tufft att säga vissa ord högt – men också väl investerat i att jag nu känner mig mera lättad.

 

SER FRAM EMOT

Nu hägrar semestern ändå! Jag kommer behöva jobba lite , men känslan av att barnen ska få vara lediga är så skön! , förhoppningsvis träffa familj som vi saknat och bara ta dagen som den kommer. Jag längtar efter planlösa mornar där vi går i pyjamas länge, dricker kaffe, äter bär från trädgården och myser i solsängen, jag längtar efter kravlösa dagar på stranden , jag ser fram emot mysiga kvällar i sommarsolen med god mat , att åka på utflykt , att yoga! , att få njuta av vår vackra natur och att omringas av trygghet och glädje.

 

TACKSAMHET

Att jag än så länge har ett jobb att gå till , utan större förändring trots att världen är upp och ned. Vi på projektet har klarat oss bra baserat på omständigheterna, men företaget har nu behövt göra vissa åtgärder med varsel och korttidspermeteringar. Och det är aldrig roligt att behöva hantera sådant.

 

Senaste inspiratione från Pinterest

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats