It´s all about me – and my family

MÅNDAGSKÄNSLOR

 

 

Nu var det några veckor sedan det kom upp ett inlägg om måndagskänslor , livet kommer liksom i mellan , precis som det ska vara! Men nu så ..

 

VECKAN SOM KOMMER

Måndag och jag fick lämna barnen tidigt för att hinna komma iväg på möte. Men så ringde dom från fsk för en liten stund sedan att dom tyckte Elsa var hostig. Det var egentligen ganska väntat då hon redan förra veckan började snora, men vi har sett så tydlig koppling till pollenallergin så hon kunde ändå köra på som vanligt förra veckan iaf. Men nu har Emil åkt hem och hämtat henne får vi se hur det går. Jag har yoga ikväll som jag verkligen ser fram emot! Baletten är ju slut nu men simskolan håller på någon ggn till. Sedan ska mannen spela lite badmington med kompisar, jag skulle verkligen behöva få till en kompisdejt och själva arbetsveckan är späckad med möten. Men nu blir det ju lite vabb uppe på det här också – som vi självklart ska försöka göra så mysiga som vi bara kan.

 

JAG

Jag försöker ju identifiera mig själv på nytt skulle man kunna säga. Har ju verkligen landat i det jag känt vid mina coachtillfällen att det är naturen och havet som ger mig ett inre lugn. Jag har också försökt att ta till mig yogan i större utsträckning som jag verkligen tror kommer göra underverk bara jag får in det som en naturlig del i vardagen. Nästa steg är kosten. Jag har läst en hel del böcker nu om tarmflora, nedbrytningsprocesser, mat kopplat till hjärnan, blodsocker mm mm , och ska helt klart börja planera för en mera grön kost för min del. För min del kommer planering vara A och O både för yogan men också för maten. Utan planering kommer allt bara fortgå i samma ekorrhjul som jag redan har. Tänkte nu även testa på det här med 16.8 som jag läst en del om. Att inte äta någonting annat än the, citronvatten eller kaffe mellan 18 på kvällen till 12 dagen efter. Första dagen idag, och jag är ASHUNGRIG! Men inte värre än att det går att bortse ifrån. Enligt forskning så ska detta vara riktigt bra för tex jämnare blodsockernivåer, mindre sug, ett mera balanserat humör, bättre koncentrationsförmåga och massa andra bra saker. Jag tänkte börja testa detta 2 ggr i veckan , så får jag utvärdera om några veckor!

 

 

 

LÄNGTAR EFTER

Högre temperaturer och frostfria nätter så jag kan plantera ut dahliorna jag försått, börja plantera sommarblommor och att grönsakslandet ska börja ta liv! Vi satsar verkligen lite extra på trädgården i år och det känns så mysigt! Jag har lite hopp om att vi ska få till någon klätterväxt som ska kunna klättra upp för stolparna under balkongen. Vore så fantastiskt om man lyckades få till vindruvsrankor

 

 

TACKSAMHET

Här måste jag även denna vecka säga att vi fortsatt är friska – och måtte det så förbli!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats