It´s all about me – and my family

Balettuppvisning, trädgårdsplanering och tacomiddag

Söndag – Började ändå med ett lugnt kramkalas med båda tjejerna i soffan framför Ronja <3 Sedan stress iväg för Theas balettuppvisning! Thea & Emil cyklade dit medans Elsa önskade åka vagn så jag sprang med den , skönt att kicka igång dagen ordentligt, haha. Själva uppvisningen var naturligtvis inställd, men eftersom det endast har varit 3 barn i Theas grupp dom senaste veckorna fick vi föräldrar komma till träningssalen och titta på vad dom har tränat på under våren. Mysigt det också!

 

 

Till hösten vill T prova på jazz istället , så vi får se hur det blir. Älskar hur hon alltid går sin egen väg och testar på sådant hon verkar tycka är roligt utan att dras med av andras tyckande. Min älskade stora tjej. Efter uppvisningen fick hon gå och köpa sig ett par solglasögon som hon suktat efter så länge! I övrigt har vi spenderat dagen i trädgården. Jag har sågat buskar där vi ska montera spaljé och plantera nytt. Jag tänker mig höga klätterrosor, dahlior, kanske pioner och vallmo också – Det är en rabatt på en av husets kortsidor som vi dessutom har eftermiddagssol mot. Så här är tanken att införskaffa en ny loungegrupp och ha en ny härligt blomrabatt att njuta av. Kommer bli så bra!

Jag tänker mig en grupp i rotting för att matcha vår nya solsäng , tror att det kan bli harmoniskt mot vår vita fasadvägg. Som alltid nu för tiden letar jag naturmaterial i dova lugnande färger.

 

 

När regnet kom blev det tvätt, städ, dusch, tända ljus och matlagning. För att sedan bädda ner oss för godnattsaga. Och nu är barnens ryggsäckar packade med extra vantar och nya kepsar, min träningsväska är packad för yoga och barnens nya regnkläder är namnmärkta. Jag tror vi är redo för måndag och ny vecka!

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats