It´s all about me – and my family

Måndagskänslor

Hej ny vecka!

Jag tänker att vi går direkt på listan med måndagskänslor..

 

VECKAN SOM KOMMER

Måndag idag d¨och jag körde hemmakontor på förmiddagen för att beta av admin och planera upp veckan. Ska åka in till kontoret nu för några möten, sedan väntar Yoga (LOVE) Kortvecka nu igen vilket känns både härligt och lite stressigt. Imorgon är det som alltid simskola för Thea, på onsdag har vi utvecklingssamtal för Elsa och jag har min andra PT-yoga träff med världens bästa about_yoga <3 På torsdag är det ju valborg, men vi har inte vågat oss på att boka något ännu faktiskt. Och på lördag förmiddag ska jag iväg på ett 4h retreat för yoga och meditation även det med about_yoga , ska bli så fantastiskt!

JAG

Jag har faktiskt laddad pulsklockan för att bära under veckan då jag känner att jag går runt med hög puls nu igen..Brukar vara mina första tecken på stress. Enligt klockan ligger jag nu på ca 70 slag/minut (med en vilopuls på 60 , så förhöjd är den ju..) Jag har så svårt att acceptera sådant jag inte kan styra över. Att inte veta när den här isoleringen kan upphöra, hur vår semester kommer att se ut eller om/hur vi i familjen kommer att bli sjuka av detta. Det är lite underliggande ångest, det måste jag erkänna.

LÄNGTAR EFTER

Familjen! Kan inte beskriva hur mycket jag längtar efter våra nära och kära nu. Vill sätta mig på flyget ned till Skåne för att träffa min systerdotter NU! Och lillasyster och lillebror! Och mamma! och pappa! Som jag saknar dom alla.

TACKSAM ÖVER

Vi behöver helt klart lyfta upp det här med tacksamhet till en ny vardagsnivå. Måtte det komma något gott ur detta och vi lär oss att uppskatta det vi har istället för att ständigt jaga något annat. Jag är tacksam över att jag har ett jobb att gå till i detta tider ( som jag dessutom gillar.. ) att min familj får vara friska, att vi har möjlighet att skapa ett drömhus , att solen skiner på oss , att vi kan plantera i vår egna trädgård , att vi får sova bland fantastiska linnelakan , att jag har möjlighet att gå på yoga hos fantastiska människor , att jag har en man att dela mina drömmar med , att våra barn har mat på bordet och trygga famnar att landa i .. Det går att fortsätta i oändlighet ..

 

Mitt senaste inspirationskollage från Pinterest

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats