It´s all about me – and my family

MÅNDAGSKÄNSLOR

Hej Måndag och ny vecka! Vi lämnar en fin helg bakom oss och går direkt på Måndagskänslor! 

VECKAN SOM KOMMER

Nu är Thea frisk och därmed är vi tillbaka till vardagen så gott som! Skolan har ju påsklov men hon var så taggad för fritids. Veckan är fullspäckad med möten så det blir mycket tid på projektet, men torsdag hoppas jag kunna jobba hemifrån. Vi turas ju om med att hålla oss med hemmajobb.. Sedan är det ju påskhelg. Som tyvärr inte blir som vi hade tänkt oss.. Planen var både Värmland <3 och skidåkning , men allt det är inställt. Vi får fixa på hemma istället och försöka göra det bästa av situationen. Vi kan iaf hoppas på lite värme och solsken så att vi kan gå i skogen, promenera/cykla, fika utomhus, plantera och renovera! Men vi börjar med att avsluta den här måndagen med yoga på Inbloom..

JAG

Ändå helt okej! Jag kastas mellan hopp och lite förtvivlan. När ska detta vara över? Ibland är jag en riktig kontrollmänniska, speciellt för sådant här. Jag vill veta NÄR! Jag tror även att den här oron har satt sig i mina leder och muskler. Har aldrig varit så stel, trots att jag yogar mer än på länge. Jag har bokat upp mig för PT-yoga hos bästa about_yoga för att få bukt på det värsta. Present till mig själv! ( + lite nya yogaprylar 😉 ) Men något positivt i allt detta är ju att jag nu ”tvingats” till ayy åka bil till jobbet varje dag – och det har verkligen gjort gott för min rädsla. Jag har även kontaktat min KBT-terapeut för att ta flera möten. Har fått några övningar och så är tanken teamsmöten nu i dessa tider. Annars är det tufft med den här isoleringen – kanske inte för mig som individ, innanför våra väggar hemma går ju livet på som vanligt med barnen. Men jag lider med mina kära som sitter ensamma hemma i än större utsträckning nu. Och det svider i hjärtat att jag inte kan flyga ned till älskade lillasyster och träffa lilla Sia. Vill bara stanna tiden!

LÄNGTAR EFTER

Jag har fått ett riktigt sug efter växthus! Och inte vilket växthus som helst – jag vill ha ett exakt likadant som Julia. Murad sockel, massor av fönster och smågatsten till golv. Det är verkligen helt ljuvligt! Hemma skulle jag placera det mellan vårt hus och vår parkering. Skulle vara en ljuvlig syn från våra köksfönster (istället för bilar och vägen…) Tänk er ett sådant här hus bredvid ett blommande äppelträd, med en kopp kaffe i kvällssolen , LOVE!

Bilder hittade på google när jag sökte på växthus Julia K ♥

 

TACKSAMHET

Det känns viktigt att lägga till tacksamhet i det här inlägget nu! Att känna tacksamhet tror jag inte är någonting som kommer helt naturligt för dom flesta av oss, utan det är någonting vi behöver jobba på, varje dag! Igår kväll när jag skulle somna, på min mans arm som vanligt fylldes hela kroppen av värme och jag tänkte att vad fint att vi fortfarande vill vara så nära varandra! Jag försöker även använda yogan för att känna större tacksamhet till min kropp. Jag har under hela min uppväxt kritiserat den. Varför kan den inte springa snabbare, varför kan den inte orka mer, varför kan den inte fokusera bättre.. (historiken kring det kan bli ett helt eget inlägg 😉 ) Och nu i yogan är det en mental utmaning att inte kritisera den vid smärta, stelhet och värk , men – jag försöker jobba med att vända mina negativa tankar. Tack älskade Nadja för att du coachar mig i det ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats