It´s all about me – and my family

Drömmar från Pinterest

Det blev inga måndagskänslor i måndags.. Livet kom i mellan eller vad man nu säger. Hur mår ni där ute? Thea är snorig sedan i söndags så vi håller henne hemma. Om det hade varit vanliga tider hade hon troligt gått skoldagen som vanligt, men med tanke på omständigheterna får vi alla dra vårt strå till stacken. Jag och Emil pusslar med att vara hemma och på jobb så gott vi kan. Jag fick ett samtal i måndags från vår VD att vi behövde se över möjligheterna för personalen att jobba hemifrån. Så försöker hjälpa både mig själv och kollegor på projektet med detta så gott jag kan 🙂 Allt känns så oklart. Så oroligt och frågande på något sätt.. När är detta över?

Barnen blir smått galna över att hållas hemma. Känner verkligen tacksamhet för vår trädgård i dessa tider så vi åtminstone kan vara utomhus. Drömmer och planerar för kommande odlingssäsong. Vi ska försöka utöka köksträdgården något i år men även blommor och buskar ska planteras. Längtar!

Idag är det jag som hänger hemma med barnen. Förmiddagen lektes det med både dockskåp, lego och barbie så jag hann stöka undan massor av jobb. Fakturor, mejl och granskningsunderlag. Sedan hade vi en välförtjänt paus med promenad och lunch ute i trädgården. Jag hann till och med jobba lite utomhus när tjejerna byggde sandkakor. Inne igen och barnen har badat – så jag hann med några telefonsamtal och mera mejl. Så ändå en produktiv dag måste jag säga. Ska plocka fram lite frukt till mellanmål nu och bädda ner nybadade tjejer i soffan för film. Ikväll tänker jag lasagne och rödvin till middag , det gäller att lyxa till vardagen så gott det går i dessa tider!

 

Drömmar från Pinterest!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats