It´s all about me – and my family

Måndagskänslor

Hej fina!

Jag vet inte om mina tidigare rubriker känns så passande i dessa oroväckande tider. Men samtidigt kanske det kan vara skönt att prata om något ytligt, gammalt och vardagligt ibland också.. Jag tycker att läget känns väldigt oklart. Den här ovissheten är inte positiv för flera av oss, samtidigt som jag tycker det är superviktigt, om än viktigare nu att inte sprida skräck eller oro. Det känns så viktigt att vara lyhörd vad magkänslan säger, samtidigt lyssna på experterna ihop med att vara källkritisk – en svår balans! Men , vi gör ett försök med listan.

VECKAN SOM KOMMER

Får hänvisa till ovan – känns mycket oklart1 Både skola och förskola ekar tomt på barn , så vi får se hur barnens status utvecklas. Men jobbet löper på så gott vi kan även om lite andra typer av möten och forum behöver äga rum. Jag hoppas yogan ikväll tyvärr, men ska se till att den blir av på hemmaplan. Annars försöker vi dra ned på allt ”umgänge”. Vi håller oss hemma så mycket det bara går ihop med förhoppning om tid i skogen.

JAG

Jag känner en underliggande oro , absolut det ska jag inte sticka under stolen med. Delar av det är kopplat till jobbet – det är mycket som ligger på mig att hantera för personalen, handlingsplaner, kommunikation, dialog och kanske outtalat föregå med gott exempel.. Jobbar ändå på med mina nya verktyg jag fått från coachen! Jag försöker ändå se vårt läge som något positivt – se till att nyttja tiden lite isolerande med att göra massor av mysiga och fina saker med dina närmaste. Oftast jagar vi efter mera tid för varandra, JA , nyttja det nu! Laga god mat, lek, mys, gå promenader, baka, se på film, läs böcker, yoga, meditera, pyssla..

LÄNGTAR EFTER

Att komma igång med vår trädgård! Har ägnat helgen åt att inspireras av gångar med gatsten. Har googlat som en tok! Och jag har ju länge fastnat för det här med småsten. Skulle verkligen vilja ha denna gång hemma , men mannen har tyvärr inte riktigt samtycke här.

drömbilden – hittad på google

 

 

SENASTE INSPIRATIONEN 

En av mina största inspirationskällor just nu är Sheila Arnell! Jag har följt henne genom hennes blogg i flera år (som hon tyvärr har slutat med sedan en tid tillbaka) Men tack och lov verkar hon fortfarande genom instagram. Det är dessutom hon tillsammans med Magnus Fridh som håller i yogaklassen på måndagar som jag börjat gå på – MAGISKT! Följ henne och about_yoga om ni inte redan gör det.

 

Processed with VSCO with dog1 preset
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats