It´s all about me – and my family

Måndagskänslor

Måndag och vi ska göra ett försök till att gå tillbaka till vardag. Båda barnen var taggade över att komma tillbaka till sina kompisar efter en veckans feber-karantän! Jag har en hel del framför mig – men vi tar det nedan i måndagskänslor 😉

 

VECKAN SOM KOMMER

Måndag idag och som sagt förhoppningsvis tillbaka till vardagsrutiner. Jag ska köra yoga ikväll – vilket verkligen gör att jag längtar till måndagar nu! Jag ska också spela in en film till en spännande grej på jobbet. Imorgon har Thea som vanligt simskola på kvällen. På onsdag har jag en tuff dag på jobbet med flera tunga möten. Det är förhandlingskavajen på! Så det passar bra att det MIn egna kväll hemma sedan, kanske att det blir ansiktsmask och choklad, vi på se. På torsdag ska familjen Pehrson passa våra små för att jag och mannen ska på dejt med middag och Miss Li konsert <3 Fredag ska mannen ut med jobbet, så kanske att jag går och lägger mig med barnen – eller om ansiktsmasken och chokladen får bli då istället. På lördag är det städning och bakning som står på schemat och kanske famailjegympa om tjejerna är tillräckligt friska. Och på söndag kör vi förra helgens inställda kalas – mysigt att träffa alla.

JAG

Känner mig lite tudelad. Det blev mycket jobb hemifrån förra veckan med tanke på vabb. Så mycket släpar på jobbet samtidigt som jag bara vill vara nära dom små när vi väl är hemma. Det känns som att båda är i stort behov av närhet, uppmärksamhet och närvara just nu och det är svårt att känna sig tillräcklig. Jag har läst flera böcker om barnuppfostran, barns självkänsla och nu läser jag Föräldramagi av Hedvig Montgomery – Vilket verkligen fått mig att tänka. Igen ska sägas, det här är något man behöver påminna sig om och om igen tror jag. Det viktigaste vi har är våra barn och att dom känner sig trygga. Ska helt klart be Emil läsa denna för att sedan kunna diskutera kring hur vi ser på innehållet tillsammans och hur vi kan bli världens bästa TEAM för våra barn och vår familj.

 

 

LÄNGTAR EFTER

Engagemang till renare mat! Jag suktar efter omväxling, nya menyer pch mera grön, fräsch och lätt mat. Och en ny blender.. Vill ha en ny för smoothies, hummus, röror mm!

 

SENASTE INSPIRATIONEN

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats