It´s all about me – and my family

Måndagskänslor

VECKAN SOM KOMMER

Thea har haft hög feber hela helgen, så det känns lite oklart hur veckan kommer se ut med tanke på vabb. Men idag är iaf jag hemma hela dagen och imorgon kör jag jobbdag, sedan får vi se hur veckan ter sig. Jag tyckte även Elsa verkade låg imorse så kollade hennes feber – jo visst , 39 grader! Stackaren – på självaste födelsedagen och allt. Ja, för idag är det äntligen hennes 4-årsdag , som hon längtat vår lilla stjärna. Vi firar henne här hemma idag med paket, bakat och val av middag. Bara mysa hela dagen och förhoppningsvis orkar vi oss ut i solskenet en stund. Sedan är tanken kalas på lördag. I övrigt får vi se hur veckan ter sig med alla dessa sjukdomar.

 

JAG

Min värk i nacke och axlar är tillbaka deluxe, och den ger mig huvudvärk igen.. Känns nästan som nackspärr idag. Men har bokat in tid hos naprapaten imorgon igen. Jag har tyvärr inte fått till så mycket träning som jag önskade förra veckan , men det får vara okej. Jag kör ingen yoga ikväll då det passande nog var sportlovsinställd när jag ändå ville vara hemma och fira Elsa!

LÄNGTAR EFTER

VÅR! Igår bjöd solen på lite vårkänslor tycker jag och nu vill vi börja plantera i trädgården, gå i mindre kläder och dricka bubbel på uteservering.

SENASTE INSPIRATIONEN 

Här är det tyvärr lite blankt. Och det får också vara okej – feber, hosta, dålig sömn och stressiga päron såhär i vabbruaritider.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats