It´s all about me – and my family

Smoothie, 4årskontroll och feber

Hej fina, och hej soffhörnet❣️
Phu, det har varit en lång dag idag.. Försöker få till tid till att låta barnen äta frukost hemma några ggr i veckan eftersom det blir långa dagar för dom nu när även Emil jobbar på andra sidan stan. Och försöker ta det här tillfället i akt att försöka grunda inför dagen och få i dom lite nyttigheter – så jag kör på smoothies. Det går att gömma både spenat, broccoli, grönkål, ja lite allt möjligt där smakerna försvinner bakom blåbär, jordgubbar, banan, kvarg, kokosolja, yoghurt – ja vad du har hemma.. Perfekt!

Idag efter frukost hade Elsa tid för 4-årskontroll på BVC och hon var så taggad. Hon fick spela memori, måla gubbar, mäta, väga, hörseltest och syntest. Så stolt och stor tjej som gick därifrån ❤️

Lämnade sedan på en solig gård på förskolan och körde till jobbet. Många möten idag. Under eftermiddagen skickade Emil sms att Elsa verkade hängig när han hämtade och det visade sig vara feber. Lilla skrutt! Hon sov i soffan när jag kom hem, men nu har jag fått i henne lite glass, vatten och Alvedon , så hoppas vi på någorlunda sömn inatt. Jag ska dricka en kopp te och se på husdrömmar, sedan lägga mig tidigt för att läsa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats