It´s all about me – and my family

Måndagskänslor

 

 

VECKAN SOM KOMMER

Måndagkväll och vi har satt oss med en kopp te och ser på Kalifat – så läskigt spännande! Typisk måndag idag, med avstämningar och möten. Blev en lång dag.. Imorgon kör jag tidigt till jobbet och kör hämtning på förskolan som stänger tidigt. Lika bra när Thea har simskola på kvällen. På onsdag är det skridskor igen för Thea och jag ska med Elsa till BVC för 4-årskontroll. Torsdag har T klassdisco i skolan på kvällen och fredag är det alla <3 – dag! Ska ni köpa något till era små? Vi brukar köpa något litet, typ en pyjamas och något pyssligt. Så mysigt att ge.

JAG

Jag går och tänker massor på mina senaste övningar hos Nadja i fredags. VAD är det som är viktigt för mig egentligen. I en av övningarna blev det så talande tydligt att jag längtar efter lugn – landet, havet, stillheten. Efter förra sommarens tripp till Gotland har jag ständig koll på fritidshus på hemnet. Men i fredags så slog det mig. Det är kanske inte är ett fritidshus som är svaret för mig. Jag tror att min själ önskar leva mera så permanent.. Eller? Tidigare har jag visualiserat att vid pensionsåldern har vi ett lantligt hus med utsikt över havet på ön , + en lägenhet i stan för att få tårtbitar av två världar. Men, det är ju detta mitt huvud fylls med..

 

 

LÄNGTAR EFTER 

Efter lata dagar på ön igen..

 

SENASTE INSPIRATIONEN 

Jag håller på att leta upp yogagrupper att gå på. Känner att jag vill utöka min tid på yogamattan och inte bara köra hemma med självinlärning. Förhoppningsvis får jag till att gå i stan på måndagkvällar hos about_yoga, det vore magiskt.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats