It´s all about me – and my family

Måndagskänslor

VECKAN SOM KOMMER

Måndag idag och det är en ”vanlig” arbetsdag med möten och fix. Segt att komma upp imorse för oss alla tre, men det var glada miner och jag försöker verkligen jobba på att inte stressa! Varken stressa upp mig själv eller tjejerna. Imorgon flyger jag till Oslo över dagen med jobbet för ett studiebesök, på onsdagkväll kör E innebandy, så då är det MIn kväll – och den här veckan ser jag framför mig att jag går och lägger mig för att läsa direkt efter att barnen somnat! På torsdag eftermiddag har jag en tid för hudkonsultation för ansiktet.. Och helgen är ännu ganska planlös , vi får se vad vi fyller den med <3

 

JAG

Jag känner mig stark idag! Jag och mannen har ägnat stora delar av helgen åt att prata, prata, prata .. Det är ändå fantastiskt vad det kan göra för helhetskänslan inombords. Jag behöver verkligen jobba med att släppa prestigen om att klara allt själv. Att kunna be sin egen man om hjälp borde vara en självklarhet. Jag har alltid haft svårt att prata om vad jag känner och behöver jobba med mig själv där. Inte bara ta förgivet att min omgivning vet vad jag tycker, känner och vill – jag måste bli bättre på att uttrycka mig som ni hör. Har kört lugn yoga i helgen nu när jag varit så förkyld och ska verkligen försöka hålla i det. Det gör verkligen skillnad för mig!

 

LÄNGTAR EFTER 

Efter min julklapp från E – Den 5 mars ska vi gå på en Miss Li konsert. Egentid för oss två. Det behöver vi verkligen bli bättre på. Jag tycker ändå att vår livsfas med småbarn bara är en dålig undanflykt. Det är dom små stunderna i ekorrhjulet som är av betydelse för det stora hela. Dejtnight hemma när barnen har lagt sig, en kaffe på sängen en lördagsmorgon, en utflykt för att upptäcka något tillsammans hela familjen – ja, lite vad som, som lyfter relationen i all vardagstristess.

SENASTE INSPIRATIONEN 

Det går mycket i blonda hår med tanke på min lilla frisörmiss (igen...) Men också en hel del ljus inredning som alltid just nu. Och fräsch mat – tänker att jag ska börja med att göra separat mat till mig någon kväll i veckan för att köra lite matigare sallader. Perfekt att ha i lunchlådan dagen efter också.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats