It´s all about me – and my family

Måndagskänslor

Här kommer veckans måndagskänslor, om än dag lite för sent 🙂

VECKAN SOM KOMMER

Måndag (igår) var såklart en kritisk dag med tanke på sjukhusbesöket som jag skrev om igår. Jobbmässigt ska jag gå en 2-dagarskurs i hållbar stadsutveckling och samhällsplanering, superkul! Även om övrigt arbete behöver komprimeras på färre dagar. Men det löser sig. På torsdag kväll har jag dejtkväll med tjejerna <3 och på lördag ska Thea på ett kompiskalas. Så ser det ut i stort – hoppas på mycket vila dock då vi är tre tjejer här hemma nu som är förkylda.

JAG

Den här veckan är det sämre. Stycket nedanför kommer från boken ”Yoga, vetenskap och fakta” , skrämmande hur väl det träffar – Ont i nacke och rygg, ont i magen, hjärtklappning, problem med koncentration och upplever mig irriterad och panikkänslor. Backa, zooma ut och göra konkreta förändringar, det är vad som verkligen fungerar långsiktigt. Jag har ju varit så nära och tatschat förut.. Jag har också varit i kontakt med läkare igen (visserligen kry med videosamtal) för min torra hud/flagnande hud kring munnen efter att den tidigare kortisonkrämen inte hjälpt. Den här ggn trodde dom på Perioral dermatit, jobbig och långvarig en hudsjukdom, men vi får väl se.

 

 

LÄNGTAR EFTER

Den här veckan tror jag att jag väljer att bara fokusera på kraft. Och glädje. Jag längtar efter min vanliga kraft! Mitt sätt att se det mesta som positivt, inte gräva ned mig i bekymmer och gå med lite lättare steg.

SENASTE INSPIRATIONEN 

Jag fick 2 poddtips av min livscoach som jag mer än gärna vill dela med mig av! Båda kommer från Framgångspodden (älskar för övrigt den podden!!) Men den här gången skickar jag vidare tipsen om avsnitten med Kristin Kaspersen och Alexander Rozental. Så bra! Lyssna om du inte redan har gjort det. Flera utlägg av Alexander träffade mig rakt i hjärtat och det var som att han pratade om mig..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats