It´s all about me – and my family

Måndagskänslor

Hej fina och välkommen måndag!

Jag tänkte börja skriva en måndagslista med några väl valda rubriker, som jag har valt att kalla måndagskänslor. Vi får se vart den bär. Den är tänkt som en egen reflektion. Vad pågår hos mig JUST NU, vad känner jag och är jag påväg dit jag vill.

 

VECKAN SOM KOMMER

Mycket jobb för min del – lite kritisk tid och nu behöver jag kavla upp ärmarna och hugga i, tunga möten och svåra beslut. (baksidan av chefsrollen) Men jag tänkte unna mig att jobba hemifrån en dag är planen. Det är så viktigt för min egen del att byta arbetsmiljö ibland. Theas simskola drar igång igen, hon ska även få ha sitt efterlängtade kompiskalas på fredag och tandläkaren på lördag. Och på söndag ska Elsa få gå iväg på sin bästis kompiskalas, lyckan var så genuin när inbjudan damp ner i brevlådan <3

 

JAG

Jag mår okej. Tröttheten sitter i, men jag börjar tro att det även är kopplat till tankesätt jag fastnat i. Sedan så har vi ett kommande möte som dränerar mig både psykiskt och fysiskt, men mer om det separat. I övrigt känner jag  mig peppad på mina utmaningar jag lyfte förra veckan hos livscoachen. Att göra saker för mig! Stå upp för mig, Tydligt uttala vad jag känner och önskar och göra saker bara för mig. Den här veckan ska jag ge mig tid till träning men också återhämtning – extra viktigt när jobbveckan är fullspäckad.

 

 

LÄNGTAR EFTER 

Att få fixa i trädgården, på riktigt! Vi har haft vårt älskade hus som projekt i så många år nu – lovar att sätta ihop ett inlägg om vår resa! Men nu börjar det växa fram ett intresse för trädgården. Ett växthus står såklart på önskelistan, men först ut är lite fler planteringslådor och blomrabatter. Och staket – jag längtar efter nya vackra grindar och ett högt staket.

 

 

SEBASTE INSPIRATIONEN 

Huvudfokus på mina senast sparade bilder på Pinterest är fortsatt badrumsinredning, vacker och nyttig mat och harmoniska färger. Men nu har jag även börjat titta på tatuering igen (är så sugen igen!) men också en blandning av ljusa klädstilar i hopp om vår men också fortsätta försöka njuta av varma stickade tröjor och halsdukar.

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats