It´s all about me – and my family

Klätt granen & dansuppvisning

Hej Söndagkväll!

Kom precis hem från en kväll med tjejerna, vi har julbakat och druckit bubbel – Så mysigt! Vilket hela den här helgen har kantats av, mys! Vi hade en lugn lördag precis som jag önskat. Vi klädde granen och lyssnade på julmusik

 

Vi tog sedan en promenad i regnet , bakade Rocky road (mitt favorit julgodis) slumrade en stund i soffan till Ronja rövardotter och yogade.

 

 

Och idag var det äntligen dags för Theas balettuppvisning. Hon var så härligt glad och pirrig innan så det spratt i hjärtat på mig <3 Och vi kan kanske säga att hon var lite för taggad! Det var ett långt dansprogram med så många duktiga barn i blandade åldrar. Theas grupp var sist, så jag satt på helspänd hela uppvisningen, haha. Men så var det äntligen deras tur – och hon tillsammans med sina danskompisar kliver upp på scenen  och så har hon glömt ta av sig vinterstövlarna 😀 Hennes egen kommentar efteråt: ” Jag var så taggad att jag glömde ” – Dör sötdöden. Hon var så fantastiskt lycklig efteråt, så stolt och glad. Vackra älskade barn!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats