It´s all about me – and my family

I raketfart

Hej Fina!

Igår hade vi riskseminarium i projektet med efterföljande middag på Laventura. Vilken mat! Vi åt en fyrarätters med chark och ost, pasta, vegetarisk huvudrätt och marängglasstårta till efterrätt. Var så mätt att jag rullade ut därifrån. Och lokalerna är ljuvliga – kan varmt rekommendera!

Jag har låtit bli att ställa klockan på mornarna nu med tanke på att Thea varit hemma. Och två mornar i rad vaknar Elsa vid 6:30 , men vill ligga kvar och gosa och prata – så mysigt! men både idag och igår kommer hon på vid 7:10 att hon vill äta frukost på förskolan (som serveras fram till 7:30) , då ligger vi alltså fortfarande kvar i sängen. Men snabba som attans som hon och jag kan vara så springer vi upp, klär på oss, kissar och borstar tänderna, sen får vi SPRINGA i raketfart och framme typ 7:20 , Phu, rekord! Men jag tror hon tyckt detta varit lite roligt också 😀

Den andra stora älsklingen kändes tillräckligt pigg för att gå skoldagen idag, som tur var! För idag var det dags för den efterlängtade utflykten med teater för klassen som hon längtat så efter. Hon och jag åt grötfrukost i lugn och ro, sedan packade hon stolt sin ryggsäck med matsäck och hon var sprudlande lycklig när vi mötte klassen på skolgården redo att gå till bussen. Blev alldeles gråtig och varm i hjärtat av hennes lycka (läs: hormoner i omlopp :P)

Så för att Thea ska kunna gå kortdag valde jag att jobba hemifrån då dagen var fri från möten (och mycket admin som behöver tas igen så jag hade avsatt tid för egenjobb) Har mensvärk from hell, så passar perfekt att jobba från soffan med soft musik i bakgrunden idag. Ska unna mig en promenad i solskenet och ett yogapass sedan! Och ikväll tänker jag mig en lång varm dusch, myskläder och choklad i soffan.

 

Inspirationsbilder från Pinterest som speglar mina målbilder för helgen. Tjocktröja , massor av kaffe , solljus med krispig höstluft , sömn , tända ljus och ta in olivträdet för säsongen. 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats