It´s all about me – and my family

Skogsmulle

Vaknade upp till grått och regnigt väder idag! Så är glad för att jag skippade städandet igår och njöt av solen istället 😀 Men idag har jag däremot varit tvingat att köra ett race. Ut med alla sängkläder och i med nya, torkat och städat badrummen och dammsugit, dammat och tvättat. Och så drog vi fram lådan med höst- och vinterkläder. Tack och lov passade både dom fodrade regnkläderna, overallen och termojackorna/byxorna till båda. Det var sämre med skorna, där var bådas kängor för små.. Och nu har vi ställt fram en korg med tunnare mössor, vantar och halsdukar i hallen för att lätt komma åt på mornarna – för nu är det minsann kyligt när vi lämnar hemmet vid 7-snåret!

Efter allt detta var vi ganska uttråkade allihop så jag och barnen klädde på oss och gick till skogen. Byggde koja, klättrade på stenar och pratade – mina fina små!

Så mysigt att få krypa ned med dom, nyduschade i rena lakan! Elsa sov innan 19 till och med.. Elsa vill att jag sitter med henne i sängen när hon ska somna, vilket går på typ 5 röda, så det gör verkligen ingen skada. Tvärtom är det bara mysigt. Ikväll slumrade jag också till en stund. Men annars brukar jag även sitta kvar fast hon somnat, försöka komma ned i varv till hennes andetag, bara sitta och titta på henne och veta att hon får somna tryggt och glad.

Nu mera jobb – och sedan sova tidigt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats