It´s all about me – and my family

Jobbet!

Annorlunda arbetsdag idag då årets Business Arena gick av stapeln – Ni som vet, ni vet. Ni andra får nöja er med att veta att det är nordens största mötesplats för fastighets- och samhällsbyggnadssektorn träffas, där dom med främst ledande positioner möts, debatterar och samtalar om samhällsutveckling och nya affärer. Otroligt givande dag där jag träffat många branschkollegor och deltagit i spännande seminarium.

 

 

Dom två stora huvudspåren som jag hann med idag mellan allt mingel var utmaningarna vi ser med dagens handel kopplat till fastighetsägare samt hur vi kan skapa fler påbörjade projekt med riskfördelning över samhällets samtliga aktörer.

Och jag har ju även turen att flera av mina närmsta vänner verkar i samma bransch som mig. Så två av dom var på plats och vi kunde skåla i varsitt glas vin när Newsec bjöd in till AW. Men nu är jag så trött att ögonen går i kors. Jag har en ny förkylning som spökar i kroppen (och imorse tror jag banne mig att jag hade feber..) Tog en riktigt lång varm dusch när jag kom hem för att sedan äta en sen middag framför datorn med jobb. Imorgon är en ny dag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats