It´s all about me – and my family

Att lyssna inåt

Hej Fina!

Jag skulle aldrig ha sagt det där med att barnen ännu inte dragit på sig baciller. Igår kom Thea hem alldeles hängig och snorig – så idag har hon hängt hemma med E ♥ Jag har flängt mellan möten på jobbet i stort sett hela dagen och landade hemma i eftermiddags med ett sprängande huvud. 2 förkylda här hemma, vi får väl se vem som står på tur nu när vardagen är tillbaka. Men ändå skönt också. Ska verkligen försöka njuta av det sensommar bjuder på, men också jobba på inställningen att det vi har framför oss också är fint. Jag har alltid förknippat höst som mer nystart än 1 januari! Det är ändå en slags nypepp som finns inom en och kreativiteten brukar alltid smyga sig på. Klädgarderoben är oftast som roligast att fylla på vid den här årstiden -letar förbrilt efter en höstjacka… Och inte för att tala om hur man vill förändra i hemmet 🙂 Just nu är det soffan som jag verkligen vill byta ut. Den vi har nu var verkligen ett sådant där köp som gjordes utifrån praktiska själ. Men nu har jag drömt länge om en soffa i Howardstil med tillhörande fåtölj och fotpall.

 

 

Några gamla skåp/byråer till får gärna flytta in för förvaring i tjejernas rum – LOVE – och så mysigt att det nu blir filtarna, ljusen och tofflornas tid, passar ju mig ypperligt! Och så tänker jag att det också är bra såhär i nystartstider är viktigt att också vara snäll mot sig själv – att prioritera sig själv och sitt välbefinnande är inte bara en investering i dig. Det gynnar och förbättrar dina relationer som du värnar om runt omkring dig. Träna, lyssna inåt, ät mat som ger dig styrka, läs böcker, andas, lek med dina barn, unna dig kvalitetstid med dina kära.

 

 

Låt det bli en fin tid vi har framför oss. Med nya utmaningar på jobbet, skratt med vänner, kramar med familjen och egentid för själen.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats