It´s all about me – and my family

Har blivit förkyld

Hej fina❣️

Jag har gått och blivit förkyld! Är det inte typiskt. Jag hade förväntat mig att någon av barnen skulle dra på sig bassilusker, det brukar alltid komma hem någon typ av förkylning 1-2 veckor efter vi har kommit tillbaka efter ledighet ?

Kämpar på med mina möten ändå (mycket att stämma av nu vid dessa tider) och så får jag se till att vila på kvällarna. Elsa somnade i soffan efter middagen ? så jag och Thea fick lite kvalitetstid med godnattsaga och kvällssnack. Tänk att hon gjorde sin första dag i förskoleklass idag!! – hon var ju nyss såhär liten!

Efter nattning tog jag en riktigt varm dusch, tog på mig pyjamas, kokade te och kröp ned tillbaka i sängen. Har skrivit in alla datum i kalendern som vi har att förhålla oss till utifrån förskola och skola. APT, planeringsdagar osv. Och så har jag en ny föreläsning inplanerad ☺️ Ska också försöka få till lite kurser i höst. En vän bjöd dessutom med mig till att köra innebandy i höst. Dock krockar det lite med Theas simskola, så vi får se hur det blir.. Men nu sova!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats