It´s all about me – and my family

Vasastan

Det blev en dag i Vasastan! Den stadsdel som jag gillar allra bäst med innerstan tror jag.. Även om jag utforskat den allt för lite.

Vi började iaf på Bonti för att uppdatera klädseln på vår Bugaboo – vår är alldeles skabbigt solblekt. Var tyvärr beställningsvara dock, så jag får snällt vänta någon vecka till.. Sedan vidare för lunch på Tranan.

Jag tog deras köttbullar som ska vara så rekommenderade (tror dessutom jag själv har ätit dom där förut) Men blev inte alls imponerad. Till och med snarare ”konstigt” mätt. Vilket iof kan bero på att jag verkligen dragit ned på mitt köttätande. Beställer i stort sett aldrig kött ute längre och hemma äter jag fläskfilé på sin höjd och kyckling då och då.. Och en och annan korv med bröd ibland när vardagspusslet spelar in.

Vi hade ju googlat på glasställen på förmiddagen och hittat Snö som ligger på Odengatan – det var dock inte bara vi som hade sikte på det stället just idag. Det var kö långt ut på gatan. Jag och mannen var så mätta efter lunchen och barnen tjatade om 88:an , så vi hoppade faktiskt den här gången. Får testa deras veganska alternativ någon annan gång! Tjejerna fick röja av sig i Vasaparken en stund medans vi drack medköpt kaffe 🙂 Men även det stället var överbelamrat med människor, så tack och lov ville ingen av dom vara kvar speciellt länge – jag fick en smärre hjärtattack så fort någon av barnen var ur synhåll, vilket var allt för ofta.

Hemma igen har det blivit hemmagjord pizza till middag, lördagsdisco till Dolly Style och linschips till Bolibompa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats