It´s all about me – and my family

Vilken höstdag!

Vilket fantastiskt höstväder det bjöds på idag. Och vi har passat på att njuta av solen med att jobba i trädgården. Barnen har grävt i sandlådan, hoppat studsmatta, lekt i lekstugan, gungat och spelat boll. Mannen har ihärdigt fortsatt med målningen och jag har städat och plockat med lite av varje.

Och våra äpplen är så goda nu! Hälften av frukten hade säkert ramlat ned från trädet förra veckan när vi var borta. Men även om dom är små dom som sitter kvar smakar dom ljuvligt. Vi hade tänkt att åka iväg och musta dom, men helgerna var fullbokade när vi kollade. Ska försöka hinna få till lite egen äppelmust iaf.

Söndagar hemma ändå! Underskattat.. Jag älskar att få strosa runt hemma, helst hela helgdagarna. Hösten är ju så fantastisk på det sättet att den kan bjuda på dagar ute i solen samtidigt som man kan mysa inne på kvällarna när mörkret faller med tända ljus, goda grytor och raggsockor i soffan. Och på tal om grytor – mannen slängde ihop en gulasch idag som fick stå sådär länge på spisen och puttra som vi avnjöt till middag, mums!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats