It´s all about me – and my family

Ny bil!

En helg fylld av tid med barnen! Så skönt att ha pappa här, även om han åkte hem redan i eftermiddags. Idag lekte vi bara hemma på förmiddagen innan vi gav oss ut för att titta bilar. Det är snart dags för oss att göra en uppdatering. Synd bara att jag är så vilsen på vad vi ska ha. Vi skulle egentligen behöva ha en 7-sitsig bil. Men det här är en bil jag ska använda till vardags och då känns det onödigt stort. Och sedan är ju sätesraden längst bak i dem sjusitsiga bilarna ett skämt. (om du inte ska köra bussvarianten då) Det är så svårt att få en uppfattning om bilarna på nätet så egentligen behöver vi ut och rodda detta ordentlgit. Men tid eller lust finns inte riktigt.

Jag har spanat in denna , nya Tiguan Allspace! Riktigt snygg. Men leveranstiden var ju löjligt lång, Så där tappade de mitt intresse med 90% , haha

vw_tiguan_allspace1

 Ikväll läste vi saga tillsammans i vår stora säng innan vi nattade tjejerna i sina sängar. Där dem tycks somnat direkt, 19:10 !! Så nu blir det en film med mannen innan läggdags – Snat måndag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats