It´s all about me – and my family

En helg med Mamma!

vilken helg än så länge Fredagen på jobbet gick som på räls och sedan fick jag äntligen möta upp älskade mamma på centralen. Vi tog en kaffe där för att bara få andas ut – sedan hämtade vi tjejerna för att ta helg. Hembakad pizza, vin, Bolibompamys, choklad och kvalitetstid.

IMG_4391

Igår körde vi på tekniska museet. En hitt! Roligt att få leka av sig och tjejerna körde gärnet. En mysig eftermiddag hemma – Mamma lekte alla möjliga lekar med Thea och det gör mig så varm i hjärtat. Vi träffar mamma/mormor, moster och morbror alldeles för sällan – men man kan ändå se hur mycket Thea älskar dem! Det är svårare för Elsa såklart, hon var typ 6 månader senast dem sågs. Men hon kommer komma till samma nivå som storasyster, det är jag helt säker på ❤️

Det gjorde så ont i hjärtat när jag & Thea vinkade hej då på tågstationen imorse. Jag var tvungen att fälla några tårar i bilen. Sedan kunde jag och min stora tjej prata om allt mysigt vi gjort i helgen och vad spännande det blir nästa gång vi ses. Min kloka fantastiska unge!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats