It´s all about me – and my family

Bästa höstkläderna till förskolan

Nu börjar det verkligen bli kyligt på mornarna när vi går till förskolan. Thea kör vantar på sig när hon cyklar och jag har plockat fram fotsäcken till vagnen. Det är så svårt att klä dem nu för temperatuerna skiftar så under dagen. Men jag brukar plocka med det mesta så får dem avgöra på förskolan. Elsa har börjat ha skalbyxorna på sig när dem är ute på dagarna nu, vilket känns skönt! Det blir så kallt på marken. Och dem vanliga byxorna slits ju inte alls lika mycket 😛 Sedan är ju vindfleecen ett utomordentligt plagg – Älskar det.

IMG_4296

Sedan är det ju det här med skor. Sneakersna från Kavat som tjejerna har är så snygga , men faktiskt inte så praktiska i geggamoja och blött gräs. Nej tacka vet jag Goretex. Även om jag till en början var negativ pga utseendet, haha. Jag har faktiskt köpt båda dessa begagnat och dem håller både kyla och väta borta. Theas från Kavat och Elsas från Viking.

IMG_4297

 

Så summa sumarum skulle jag helt klart säga att det här är bästa höstoutfiten på förskolan. Och en skaljacka till naturligtvis dem dagar det behövs. Jag upplever faktiskt att Polarns skalkläder håller ungarna lika torra vid regn som vad galonkläderna gör. Även om regnställen är enklare att hålla rena då 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats