It´s all about me – and my family

Så mycket magiskt som hänt

image

Tänk att just jag har berikats med att få leva med en man som får mitt hjärta att le!

Ibland, i små små ögonblick i vardagen så slår det mig hur lyckligt lottad jag är! Och hur mycket fantastiskt som har hänt bara dem senaste 5 åren..

2011 – mitt hjärta får sig en rejäl törn, men det gör också att jag vågar satsa på mig själv! Jag flyttar till Stockholm och får ett fantastiskt rolig jobb 🌟

2012 – Jag får fast anställning och mycket mera ansvar och stora projekt vilket gör otroligt gott för självförtroendet. Jag vågar även satsa på kärleken igen vilket innefattar både köp av radhus och semester på en paradisö. Där min man går ned på knä och friar – Stort!

2013 – Jag blir erbjuden en ny spännande tjänst och väljer att byta jobb. Mitt i allt det får vi reda på att vi väntar barn – Magiskt! Och i December kommer väldens bästa Thea till oss ❤️ Jag har blivit mamma!

2014 – Framförallt njuter jag av mammalivet. Men vi bestämmer oss också för att flytta och har fullt schå med att förbereda försäljning. Jag blir även återigen erbjuden en ny otrolig tjänst och trots mammaledighet vågar jag satsa på nya äventyr!

2015 – Jag börjar året med en ny tjänst på NCC som följs av husköp – vårt drömhus, vårt drömhem där vi ska växa och frodas som familj! Och bröllop! Yes, i juni blir vi man och fru – obeskrivlig dag 🌸 Bara veckor efter det får vi det fantastiska beskedet att vi väntar tillökning..

2016 – Året börjar med att efterlängtade lillasyster Elsa kommer till oss ❤️ Jag har blivit tvåbarnsmamma – Galet! Vi är nu också i full gång med att planera och projektera för till- och ombyggnader på vårt fantastiska hus. Och året har bara börjat 😀

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats