It´s all about me – and my family

Valdagen

Idag har jag röstat och det är alltid en speciell känsla att göra det på valdagen! Jag har röstat med hjärtat som tidigare – Det finns alltid frågor och ställningstaganden i nästan alla partier där jag både är med och emot. Men det finns 1 parti som lyfter några frågor som är extra viktiga för mig..

1. Frihet! Valet till frihet – att få välja skola, sjukvård etc utifrån dina egna önskemål. Jag vill inte att någon stat ska välja åt mig..

2. Jobb! Det är jobben som får Sverige att rulla och det är inget fult att som företag vilja gå med vinst – vem vill inte det?!

3. Ekonomin! Moderaterna och speciellt Anders Borg har skött finansieringen för Sverige optimalt. Jag har inte märkt av Europas finanskris, har du? Dessutom vill jag att de slantar som jag jobbar och sliter för (i vanliga fall) ska hamna i min familjs privata ekonomi. Det får heller inte här vara fult att tjäna pengar. Jag har läst på universitet i 5 år och tagit på mig en studieskuld för att få större frihet och bredd på mina jobbalternativ. Jag jobbar hårt och lägger ned mycket tid och engagemang på mitt arbete (återigen i vanliga fall) och har ett stort ansvar både över personal och ekonomi som vilar på mina axlar – just för att förtjäna en högre lön. Och det är inget jag skäms över – Och högre upp på karriärstegen ska jag!!!

4. Trygghet! Alliansen står som en enad front i den här valrörelsen och enligt mig ger det ett mer trovärdigt uttryck i att dem löften som utges kommer att uppfyllas!

Så har du inte gått och röstat ännu, så GÖR DET! – och gör det på Moderaterna!

Heja Heja Fredrik Reinfeldt

IMG_7113.PNG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats