It´s all about me – and my family

Oktober 28´

Hej Bloggen! ÅH vilken underbar helg jag har haft. På lördag träffade vi både farmor & farfar , farbror & kusin och så Emma & Hulda – Så mysigt! Lilltjejen blir ju så stor – 9 månader på fredag liksom.. Nästa gång vi åker hemöver (som förhoppningsvis blir någon gång under julledigheten) så hoppas jag att vi har mera tid att stanna hemma och verkligen få kvalitetstid! 

Nu då – ligger i sängen med fötterna högt och sörplar bubbelvatten (ska tydligen var bra mot halsbrännan som inte är nådig nuförtiden) Jag var på kontroll igår igen och blodtrycket ligger fortfarande högt , men låg åtminstone kvar på 130/90 – återbesök på torsdag igen. Men doktorn ringde idag och mina provsvar hade kommit  och jag har nu fått penicilintabletter – bara att hålla tummarna för att det blir bättre provsvar framöver!

Jag och Emil har farit runt ända sedan vi slutade jobbet för att inhandla än det ena än det andra. Vi hittade iaf en tapet till hallen, barnmöbler, utomhusväxter och lite annat smått och gott. Byggprojektet här hemma fortskrider och man börjar se en ände. Ska bli skönt att få lite ordning igen. Det blir ju liksom kläder och grejer överallt när garderoben är obrukbar och förrådet fullt för tillfället 🙂

Hem att inspireras av

large

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Em

    10 månader 😉 hihi !! Alltid lika kul att träffa er ❤️ Skönt å läsa att värdena är bättre oxå !! Stoooor kram ❤️

  2. Em

    10 månader 😉 hihi !! Alltid lika kul att träffa er ❤️ Skönt å läsa att värdena är bättre oxå !! Stoooor kram ❤️

stats