It´s all about me – and my family

Min sista dag

Ja i fredags gjorde jag min sista arbetsdag på Heving & Hägglund .. Känns hur konstigt som helst!! Men jag fick verkligen en grymt bra sista dag – Jag bjöd på tårtor på förmiddagen och blev då avtackad med blommor och paket samt ett tal av min chef som fick mig att börja gråta – det gick helt enkelt inte att låta bli att fälla en tår .. Jag har verkligen fått en otrolig start på min karriär på det här företaget där jag har känt mig trygg , omtyckt , duktig , det har gjorts stora satsningar på mig trots min lilla erfarenhet och jag har verkligen fått vara delaktig i allt från små till stora beslut. Och det kanske låter konstigt att jag ska sluta när jag har haft så fina möjligheter här , men ibland kommer det erbjudanden som är väldigt svåra att tacka nej till – positioner som gynnar min karriärskurva , som förhoppningsvis både ska få mig att växa och utvecklas – mitt mål är ju att bli stor inom byggbranschen här i Stockholm och en karriärskvinna med många häftiga uppdrag på mitt cv 🙂 Så nu var det helt enkelt dags – jag ska byta sida och gå från entreprenadsidan till att vara projektledare på beställarsidan istället – ska bli grymt kul att få prova något nytt!

Men som sagt jag fick en otroligt härlig fredag med mina kollegor –                                                                              tårta , skratt , paket , lunch i solen , mer tårta 😉

och jag , chefen + fru , Emil och Robban avslutade kvällen fint med skagenröra på en båt, dans och drinkar på en uteservering!! 

Tusen Tusen Tack för allt fint , och alla fina & värmande ord ♡

1044176_10151751821579903_807505386_n

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats