It´s all about me – and my family

På jobbet, barnkläder & lekdejt

Vilken lång dag det blev. Jag och barnen har varit iväg från morgon till kväll. På förmiddagen åkte vi faktiskt förbi mitt jobb en liten sväng. Stämde av status med några kollegor för att vara någorlunda insatt. Många är tillbaka på projektet den här veckan och det är redan mycket som rullar och frågeställningar som behöver beslutas och hanteras.

 

 

Efteråt lunchade vi med Emil och åkte sedan vidare för att införskaffa lite baskläder inför förskole- och skolstart nästa vecka. Det är framför allt Thea som behöver uppdatera sin garderob men båda behöver tex. nya regnkläder. Det blev iaf lite baskläder från Lindex och Kappahl. Newbies höstfärger är som alltid helt fantastiska och skulle ha kunnat köpt på mig massor 😀 Men även Kappahl hade härliga färger och en väldigt fin stickad kofta på 3 för 2 – tips! Och tidigare har jag tyckt att det varit roligast att shoppa barnkläder till Elsa från den mindre avdelningen, men nu har det helt vänt och jag tycker det är mycket roligare att handla till Thea med kläder till ”lite större barn”. Det kan fortfarande vara roligt att syskonmatcha, men inte med exakt samma kläder – utan nu mer i samma stil, färger och mönster -då jag tycker T börjat bli lite för stor för viss matchning 😛

 

 

Sedan var det äntligen dags för Elsa att leka med bästisen från förskolan – som hon har längtat! Och jag tror all förväntan innan och sedan 3 timmar med lek tog ut sin rätt (och att hon ägnat stora delar av dagen till att vara as-arg..) , så somnade hon sittandes vid bordet innan middagen!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats