It´s all about me – and my family

Det dåliga samvetet

God morgon fina❣️

Här jobbar vi på att ställa om dygnsrytmen lite inför nästa vecka. Barnen är i säng innan åtta och Elsa vaknar därmed strax innan sju.. Men jag antar att det är lika bra att vänja sig.

Vi skrotar mest runt här hemma. Vädret är ju inte riktigt med oss. Igår dock var det både soligt och varmt så vi åkte till Hågelbyparken för utomhusteater, fika och lek.

Dom senaste veckorna här hemma har framför allt handlat om renovering och fix – och jag känner att jag åsidosatt tid med mina små. Vi har inte varit iväg på några dagliga utflykter i vår fina stad som jag hade hoppats på och tiden bara rinner förbi. Vi har mycket som ”måste” bli klart (för huset och materialens skull) och en hel del vill jag få klart innan jobb och vardag drar igång igen.. Det dåliga samvetet gnager inom mig. Men jag försöker tänka att detta förhoppningsvis är sista sommaren som vi har sådana här stora projekt på gång med huset. Nästa sommar kommer förhoppningsvis fokus ligga på trädgården med blomster och odlingar – och där kan ju faktiskt barnen vara delaktiga ? Det är inte helt lätt att få ihop ekvationen med småbarn och husrenovering. Tid är ju det finaste vi kan ge våra barn, tillsammans med massor av kärlek och kramar såklart ❤️ Och just nu känns det här med tid som en bristvara. Men några dagar har vi ändå kvar på sommarlovet, så det ska vi försöka njuta av, tillsammans.

Var rädda om varandra..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats